Одеський кінофестиваль: гран-прі отримала стрічка "Стоп-Земля" (відео)

Одеський кінофестиваль: гран-прі отримала стрічка "Стоп-Земля" (відео)
Журі 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю визначило цьогорічних переможців конкурсу.

Стрічка "Стоп-Земля" Катерини Горностай отримала три нагороди 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Про це повідомляє "Укрінформ".

Фільм "Стоп-Земля" отримав приз глядацьких симпатій, журі визнало його найкращим повнометражним фільмом, а гру акторів-підлітків стрічки визнали найкращою акторською роботою.

Церемонія нагородження відбулася в суботу, 21 серпня, в останній день 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

У категорії Найкраща режисерська робота «Дюка» отримав Нікон Романченко за короткометражний фільм “Leopolis Night”. Найкращим короткометражним фільмом журі назвало «Папині кросівки» Ольги Журби.

Спеціальної відзнаки журі удостоїло повнометражний фільм “Суперник” Маркуса Ленца.

Золотим Дюком за внесок у кіномистецтво Одеський кінофестиваль нагородив відомого британського режисера Террі Гілліама - автора культових “12 мавп”, “Страху і ненависті у Лас-Вегасі”, “Бразилії” та інших видатних фільмів.

 

Читайте також
На Одеському кінофестивалі британський режисер переплутав Україну з Росією (відео) На Одеському кінофестивалі британський режисер переплутав Україну з Росією (відео)
Своє обмовку режисер, зокрема, спробував пояснити тим, що пануюча атмосфера змусила його втратити зв'язок з реальністю.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Фільм про ЛГБТ "Мій юний принц" взяв у Держкіно 20 мільйонів гривень Фільм про ЛГБТ "Мій юний принц" взяв у Держкіно 20 мільйонів гривень
Режисер Хачатур Василян готується до фільмування картини про дорослішення й ЛГБТ-стосунки між чоловіками "Мій юний принц". Проєкт переміг на 17 конкурсі Держкіно, яке профінансує його у розмірі 20 мільйонів гривень.
Loading...
Load next