Ребров може очолити збірну України: голова Комітету УАФ розповів про домовленість з Петраковим

Ребров може очолити збірну України: голова Комітету УАФ розповів про домовленість з Петраковим
Голова Комітету національних збірних Олексій Михайличенко розповів, що переговори з Петраковим проводилися лише напередодні призначення, обидві сторони погодилися на тимчасову роботу.

Новий 64-річний наставник збірної України Олександр Петраков навряд чи може розраховувати на довгу роботу у таборі "жовто-синіх". Переговори з фахівцем пройшли швидко, і сторони зійшлися на тимчасовій співпраці.

Про це інформує 24 канал, посилаючись на Футбольний формат

Нещодавно після довгої епопеї національна збірна України отримала нового головного тренера. Команду з приставкою в.о. очолив Олександр Петраков.

Його призначення відбулося вночі, адже УАФ чекала остаточної відповіді від Аль-Айна щодо розірвання контракту з Сергієм Ребровим. Шевченко покинув пост ще 1 серпня, а УАФ чекала на Реброва понад 2 тижні попри те, що збірна вже на початку вересня буде грати проти Казахстану та Франції у відборі на чемпіонат світу.

Як розповів голова Комітету національних збірних Олексій Михайличенко, переговори з Петраковим проводилися лише напередодні призначення, обидві сторони погодилися на тимчасову роботу.

Дуже непроста ситуація. Але думаю, що він зможе впоратися з цією ситуацією. Він дуже добре розуміє, що потрібно робити, як це робити, – сказав Михайличенко.

Також він додав, що ймовірність призначення Реброва наступним тренером збірної цілком висока. Єдина проблема – як швидко Сергій Станіславович зможе покинути роботу в Еміратах.

Читайте також
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ
Відомо, що вже в понеділок 47-річний наставник буде представлений в якості тренера збірної України.
Loading...
Load next