"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич

"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.

Голова комітету збірних України УАФ Мирон Маркевич заявив, що йде зі своєї посади, оскільки хоче знову працювати тренером. А наставником збірної України стане Сергій Ребров.

Про це повідомляє sport.ua.

Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині чемпіонату Європи, де фінішувала у вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів досягали і збірні інших вікових груп.

Також важливо, що в рядах збірних прогресували молоді футболісти, які зараз на увазі навіть в іменитих зарубіжних клубах. Я вдячний всім, хто всі ці роки підтримував мене, - сказав Маркевич. 

Маркевич також зазначив, що після закінчення чемпіонату Європи його все частіше переслідувала думка, що він "не сказав свого останнього слова, як тренер". Тому і вирішив, що з роботою функціонера час закінчувати. 

Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати, - сказав він.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що Мирон Маркевич був претендентом на посаду тренера збірної, проте не домовився про контракт.

Читайте також
"Буду дотримуватись умов контракту": Ребров пояснив ситуацію зі збірною України "Буду дотримуватись умов контракту": Ребров пояснив ситуацію зі збірною України
На сайті футбольного клубу "Аль-Айн" з ОАЕ опублікували коментар Сергія Реброва щодо його майбутнього.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ
Відомо, що вже в понеділок 47-річний наставник буде представлений в якості тренера збірної України.
Loading...
Load next