"Я зараз вийду і їх спалю": студентка з Сум погрожувала спалити українські прапори (відео)

"Я зараз вийду і їх спалю": студентка з Сум погрожувала спалити українські прапори (відео)
Дівчина, яка публікувала провокаційні відео, навчається в Сумському державному університеті. Згодом вона видалила усі антиукраїнські відео та попросила вибачення за свої дії.

В Сумах студентка, яка навчається в Сумському державному університеті, зняла для соцмережі провокативне та антиукраїнське відео. В ньому молода дівчина погрожує спалити державні прапори України, які були встановлені на площі з нагоди 30-ї річниці Незалежності країни. Дівчина, яка вважає себе радикальною феміністкою опублікувала відео у мережі TikTik, однак згодом користувачі поширили його й в інших соціальних мережах, зокрема у Telegram-каналі "Катарсис".

Далі під час спілкування вона кинула ще один відос, де її подруга знімала український прапор і сказала, що зараз піде його спалювати, - йдеться у повідомленні.

На одному із відео дівчина танцює під пісню, що ображає громадян України та порівнює їх з росіянами. Окрім цього на іншому відеоролику знімає на камеру кілька синьо-жовтих прапорів України, які стоять на вулиці й каже, що "зараз вийде і спалить їх".

Зокрема, є ще й третє відео, де дівчата зривають плакати "Християнське суспільство - це суспільство справедливості".

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.

Згодом дівчина видалила провокативні антиукраїнські відео та заявила: "Я — українка. Народилася та виросла в Україні. З глибокою пошаною ставлюся до України як держави: до її історії державності, до її гімну, до прапору та тризубу як державних символів, до моїх співвітчизників будь-якого віросповідання та національності. Щиро прошу вибачення, якщо мій контент образив особисті чи патріотичні почуття когось із вас".

Читайте також
Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео) Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)
Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, є "сфальсифікованою і помилковою". Окрім цього вона стверджувала, що ролик було сфальсифіковано, і назвала "Штірліца" ганьбою української армії. Онацька також повідомляла, що збирає документи для судового позову.
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Головні новини України за 22 червня Головні новини України за 22 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
Loading...
Load next