Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)

Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)
Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, є "сфальсифікованою і помилковою". Окрім цього вона стверджувала, що ролик було сфальсифіковано, і назвала "Штірліца" ганьбою української армії. Онацька також повідомляла, що збирає документи для судового позову.

Українська ТікТок-блогерка Таїсія Маламан, відома в соцмережі більш як di.rubens раніше у одному із опублікованих роликів, який був записаний на Майдані Незалежності у Києві, з двох країн, України і Росії, обрала другу. Цей ролик обурив офіцера Генерального штабу ЗСУ Анатолія "Штірліца" Штефана, який і написав про це пост.

Тепер ж дівчина вирішила подати позов до суду проти офіцера Збройних сил нашої держави – полковника Анатолія Штефана (позивний "Штірліц")  й вимагає відновлення заплямованої репутації та матеріальної компенсації, повідомили на Facebook-сторінці ГО "Res_Publica. Брати по Зброї".

Свого часу ролик за участю Таїсії "Яка твоя улюблена країна?", де вона обирає росію в більшості випадків - набрав три мільйони переглядів. В тому числі, між Україною і росією молода зірка соціальної мережі вибрала - росію.

Анатолій Штефан, зі зрозумілих причин, відреагував на дане відео - критикою, і пропозицією купити квиток в її "улюблену країну", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок цього сама Маламан вимагає від українського захисника публічних вибачень, видалення її імені з бази Миротворця, а також виплати 150 тисяч гривень, які вона нібито втратила після скасування рекламних контрактів з великими компаніями.

До прикладу, з дівчиною розірвала контракт компанія "Алло", яка раніше використовувала її блог у TikTok для просування своїх продуктів. Також з нею припинили співпрацю компанії "Боржомі", Nestle (ТМ Торчин) і бренд одягу HardKyiv.

Вона вимагає, щоб Штефан переконав "Миротворець" видалити її і бази, а ЗМІ, що висвітлювали події – опублікувати спростування. А також звернувся до всіх компаній з українською позицією, які розірвали (з абсолютно зрозумілих причин) з Маламан контракти – повернутися до співпраці з нею, - додали у громадській організації.

Проте, пресслужба ГО зауважила, що ця ситуація вже давно не є конфліктом між приватними особами. Вчинки Онацької – це інформаційна диверсія, спрямована на руйнування національної самоідентифікації у молоді України: "Крім усього - це пряма інформаційна атака на Збройні Сили України, і тих хто захищав Україну зі зброєю в руках".

Тому ми офіційно заявляємо, що будемо надавати громадську, і пряму юридичну підтримку Анатолію Штефану в інформаційному полі і в суді. У тому числі, якщо він прийме рішення подати зустрічний позов, - наголосили у ГО.

Зокрема, в такій ситуації дівчині порадили визнати свої помилки та вибачитися перед Україною, ЗСУ та Штефаном. Блогерці також нагадали, що свої помилки необхідно визнавати, а не ховатися за маніпуляціями.

Читайте також
Офіцер ЗСУ подає зустрічний позов проти проросійської блогерки Онацької (відео) Офіцер ЗСУ подає зустрічний позов проти проросійської блогерки Онацької (відео)
Військовий пояснив, що позов про компенсацію моральної шкоди подаватиме не як військовослужбовець, а як громадянин України.
Звинуватили у вчиненні диверсії: окупанти в Криму висунули Джелялову обвинувачення (відео) Звинуватили у вчиненні диверсії: окупанти в Криму висунули Джелялову обвинувачення (відео)
Наразі Джеляля утримують в СІЗО Сімферополя у двомісній камері. Свій стан здоров’я чоловік оцінює як задовільний й загалом має морально позитивний настрій.
"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео) "Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)
В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".
Loading...
Load next