В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)

В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)
Проведені військові навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Участь у них взяв особовий склад зенітно-ракетних підрозділів.

На одному з полігонів бойової підготовки на півдні України, військові Збройних сил України провели навчання з протиповітряної оборони та відбиття ворожих атак із повітря. Зокрема, під час тренувань військові за допомогою ЗРК "Бук", "Оса" та С-300 відпрацювали протиповітряне прикриття важливих об’єктів інфраструктури, повідомило командування об'єднаних сил ЗС України у соціальній мережі Facebook.

Навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Тому, в процесі їх планування тренувань враховувався узагальнений аналіз досвіду проведення бойових дій, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Він також додав, що військові, котрі брали участь у навчанні, із поставленими завданнями впоралися, тож мета тренування досягнута.

Зокрема, в ході практичних навчань, військові відпрацювали засоби наведення на цілі повітряного противника, тренувалися завдавати ворогу вогонь у відповідь, а також навчалися прикривати важливі державні об’єкти.

 

Читайте також
Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео) Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)
Командування Об'єднаних сил ЗСУ 5 лютого відзначає другу річницю створення. З цієї нагоди військові опублікували потужне відео з тренувань на землі, в морі та в повітрі.
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Loading...
Load next