Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)

Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)
Командування Об'єднаних сил ЗСУ 5 лютого відзначає другу річницю створення. З цієї нагоди військові опублікували потужне відео з тренувань на землі, в морі та в повітрі.

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв привітав військових зі святом. Генерал-лейтенант також розповів про всі досягнення органу за 2 роки. Повідомляє командування Об'єднаних сил ЗСУ.

2 роки тому утворили Командування об'єднаних сил Збройних сил України. Це ознаменувало перехід на стандарти та структури НАТО і відповідало сучасним стратегіям та вимогам розвитку сучасного українського війська, – наголосив Наєв.

Він додав, що командування вивчило досвід іноземних збройних сил та адаптувало його до своїх умов. Завдяки роботі з партнерами, які діляться власними напрацюваннями введення військових операції, наші військові зробили значний крок уперед.

Підґрунтям цього став бойовий досвід, отриманий під час проведення АТО та ООС на території Донецької та Луганської областей.

Наєв побажав усім військовим міцного здоров'я, оптимізму, сімейного затишку та беззаперечної віри у перемогу.

Нехай поруч з вами завжди буде надійна підтримка рідних і бойових побратимів, – наголосив генерал-командувач.

Командування опублікувало ролик з потужними кадрами тренувань, які вони провели за 2 роки.

Відео з привітанням командувача Об'єднаних сил:

Нагадаємо, що українські полярники проведуть онлайн-екскурсію станцією «Академік Вернадський». 5 лютого, о 17:00 проведуть онлайн-екскурсію станцією «Академік Вернадський».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео) В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)
Проведені військові навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Участь у них взяв особовий склад зенітно-ракетних підрозділів.
"Не витримав знущань та приниження": російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ (фото) "Не витримав знущань та приниження": російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ (фото)
До лав бойовиків він приєднався у 2016 році за вказівкою батька, який служив у сусідньому підрозділі. Там він спробував наркотики та став наркозалежним.
Loading...
Load next