На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео)

На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео)
У Чернівецькій області виник скандал між мешканкою села Михайлівка Глибоцької громади та директором Глибоцького ліцею.

У селі Михайлівка, що на Буковині виник скандал між однією жителькою та директором ліцею. 42-річна жінка поскаржилась у поліцію на директора Дмитра Глобака, який також є депутатом Глибоцької ОТГ від "Єдиної альтернативи", через те, що він на зборах назвав всю громаду села "затичками".

Про це інформує Molbuk.

Під час зборів селян у Михайлівці обговорювали питання, які стосувалися місцевої школи. Оскільки там після реорганізації замість 9-ти класів залишились лише перші чотири початкові.

На заході був присутній директор Глибоцького ліцею – навчального закладу, який після реорганізації відвідують школярі-старшокласники з Михайлівки.

У нас нічого нема в селі – ні дороги, ні маршруток... Нашу школу тероризують – раніше тут навчалися діти з першого по дев’ятий клас, а тепер школярів з п’ятого класу забирають у Глибоцький ліцей. А люди в селі категорично проти цього! – наголосила мешканка села.

На думку 42-річної Домініки Полянської, винним у цьому якраз є директор Глибоцького ліцею Дмитро Глобак.

Він закрив нашу школу. А те приміщення, де вчилися старші класи – вже на щось "підмічене". Воно ж в нормальному стані! А він прийшов до нас нагло і сказав: "Так і так, ваші діти будуть навчатися у Глибоці,– сказала жінка.

За її словами, все через те, що у селі мало дітей, і їм невигідно тримати ще старші класи у Михайлівці.

Він приходив і порівнював дітей з товарами з мінімаркетів та гіпермаркетів. Нібито в нього найкраще навчання, – додала Домініка.

У ході суперечки Дмитро Глобак назвав Домініку Полянську "затичкою".

Жінка вимагала у Глобака попросити вибачення у всіх жителів Михайлівки. Проте, він відмовився. 

Дмитро Глобак розповів журналістам, що не мав на меті образити жінку, але й не розуміє, чому вона так відреагувала на це. Мовляв слово "затичка", згідно із тлумачним словником, не має негативного значення.

Коли я намагався дати відповідь на їхні запитання, ця особа мене перебивала, вигукувала. Мені не давали можливості сформулювати речення і постійно кидали якісь репліки, вигуки, крики... Я сказав цій жінці, що вона веде себе як затичка. Але це слово трактується як пробка або корок.. Я в цьому слові не бачу нічого образливого, – вважає директор.

Чоловік припускає, що до цього інциденту жителі села заздалегідь підготувалися і запланували провокацію.

Через цю ситуацію Домініка Полянська звернулась до правоохоронців та написала заяву на директора ліцею.

 

Читайте також
Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео) Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео)
Вчитель тягнув учня до директора силою за шию і за ноги.
Мінцифри: діти мають вчитись технологіям Мінцифри: діти мають вчитись технологіям
Цьогоріч в Україні планують оцифрувати нову програму для школярів.
Loading...
Load next