Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео)

Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео)
Вчитель тягнув учня до директора силою за шию і за ноги.

В Одесі в одній зі шкіл вчитель застосував силу, аби затягнути учня до директора. Педагога звільнили одразу після публікації відео інциденту в соціальних мережах. Про це повідомила директорка міського департаменту освіти Олена Буйневич.

На відео можна побачити, як вчитель тягнув шестикласника по коридору за шию і за ноги. Автори відео зауважили, що це сталося після того, як школяр відмовився йти до директора добровільно.

За словами директорки, вчителі з інших шкіл скаржаться, що не можуть ніяк захиститися від учнів, які постійно зривають урок.

Вона зазначила, що школярі постійно порушують дисципліну та зривають уроки, вчителі проводили з ними бесіди, але це не дало результату. 

Буйневич наголосила, що коли дитина зриває уроки або має погану поведінку, школа не повинна виглядати беззахисною. За її словами, є чіткий алгоритм дій, куди потрібно звернутися вчителю: це і психологічна служба, і ювенальна поліція, і служби, які допомагають стимулювати батьків до виконання своїх обов’язків.

Дуже часто поведінка дитини пов’язана з проблемами фізіологічними, психологічними, дитина потребує лікування, корекції, супроводу. І це обов’язок, в першу чергу, РОДИНИ. Натомість ми йдемо шляхом найменшого супротиву: аби було тихо…аби не скаржились. Аби не знати про дитячі проблеми. Нехай там у школі гребуть до якогось берега. Там догребуть, але дитина з нами залишиться. З батьками, – написала директорка.

 

Нагадаємо, раніше у київській школі №152 вчитель Володимир Бушев, не добираючи слів, лаявся й погрожував дітям.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський
Раніше Іван Вигівський очолює ГУ Національної поліції Полтавської області, однак тепер він стане наступником екскерівника київської поліції Крищенка, який подав у відставку.
На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео) На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео)
У Чернівецькій області виник скандал між мешканкою села Михайлівка Глибоцької громади та директором Глибоцького ліцею.
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
Loading...
Load next