Українські веслувальники здобули історичну нагороду на чемпіонаті світу (відео)

Українські веслувальники здобули історичну нагороду на чемпіонаті світу (відео)
Веслувальники везуть в Україну 5 нагород із чемпіонату світу серед юніорів і молоді. Це кращий результат на цих змаганнях з 2016-го року.

Українські веслувальники завоювали 5 медалей (1 золоту, 3 срібні, 1 бронзову) на чемпіонаті світу серед юніорів і молоді, який проходив в португальському містечку Монтемор-у-Велью. 

Про повідомляє Федерація каное України. 

Золоту нагороду здобула байдарка-четвірка. Україна у складі Василя Смілки, Дмитра Даниленка, Віталія Бистревського та Олександра Зайцева показали феноменальний результат у запливі на 500 метрів. Першу частину заїзду українці подолали з третім часом.

Фініш української збірної був просто неймовірним. Веслувальники віддали усі сили та на фініші випередили суперників. Це перша золота медаль в олімпійській байдарці-четвірці в історії українського веслування.

Результати заїзду байдарки-четвірки на 500 метрів:

1. Україна – 1.24,26

2. Польща – 1.24,96

3. Росія – 1.25,28

Це кращий результат на цих змаганнях з 2016-го року. В Португалії було завойовано 1 золота медаль, як і в 2016-2018, але цього разу було більше срібних.

Читайте також
Українці здобули ще два "золота" на чемпіонаті світу з веслування Українці здобули ще два "золота" на чемпіонаті світу з веслування
Скарбничка України поповнилася ще двома золотими нагородами на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное.
Веслувальник Ємельянов виборов "золото" на Паралімпіаді-2020 Веслувальник Ємельянов виборов "золото" на Паралімпіаді-2020
Сергій Ємельянов став автором 21 "золота" України на Паралімпіаді-2020. Він подолав дистанцію 200 метрів за 40,355 секунди.
Єпіфанов приніс Україні другу медаль ЧС-2021 з веслування на байдарках і каное (відео) Єпіфанов приніс Україні другу медаль ЧС-2021 з веслування на байдарках і каное (відео)
Параканоїст Владислав Єпіфанов приніс Україні другу медаль чемпіонату світу-2021. Спортсмен виборов дебютну нагороду світової першості в кар'єрі.
Loading...
Load next