Єпіфанов приніс Україні другу медаль ЧС-2021 з веслування на байдарках і каное (відео)

Єпіфанов приніс Україні другу медаль ЧС-2021 з веслування на байдарках і каное (відео)
Параканоїст Владислав Єпіфанов приніс Україні другу медаль чемпіонату світу-2021. Спортсмен виборов дебютну нагороду світової першості в кар'єрі.

Україна здобула другу медаль на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное-2021, що триває у столиці Данії Копенгагені. У другий змагальний день "бронзу" завоював параканоїст Владислав Єпіфанов.

Про це повідомляє Суспільне. 

Українець став третім на паралімпійській дистанції 200 метрів у класі VL3. У тій самі дисципліні, тільки жіночій, "бронзу" в перший день змагань виграла Наталія Лагутенко.

Для 22-річного Єпіфанова ця медаль стала першою в кар'єрі на такому рівні, а загалом для України – 25-ю в історії параканое.

У фінальному заїзді українець показав час 50.55 секунди та на 0.07 с обігнав у боротьбі за "бронзу" бразильця Джоване Паулу. Як і Лагутенко, український спортсмен поступився двом представникам Великої Британії: Джеку Аєрсу та бронзовму призеру Токіо-2020 Стюарту Вуду.

 

Читайте також
Українці здобули ще два "золота" на чемпіонаті світу з веслування Українці здобули ще два "золота" на чемпіонаті світу з веслування
Скарбничка України поповнилася ще двома золотими нагородами на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное.
Українські веслувальники здобули історичну нагороду на чемпіонаті світу (відео) Українські веслувальники здобули історичну нагороду на чемпіонаті світу (відео)
Веслувальники везуть в Україну 5 нагород із чемпіонату світу серед юніорів і молоді. Це кращий результат на цих змаганнях з 2016-го року.
Веслувальник Ємельянов виборов "золото" на Паралімпіаді-2020 Веслувальник Ємельянов виборов "золото" на Паралімпіаді-2020
Сергій Ємельянов став автором 21 "золота" України на Паралімпіаді-2020. Він подолав дистанцію 200 метрів за 40,355 секунди.
Loading...
Load next