Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео)

Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео)
Спочатку батько сильно бив сина по сідницях, а потім у ліфті до жорстокого виховання приєдналась і мама. На відео помітно, що малюк сильно плакав і закривав обличчя, та навіть ненадовго присів під час цих цькувань.

В Одесі горе-батьки вирішили повиховувати маленького сина жорсткими методами - жінка з чоловіком жорстоко били свою малолітню дитину, поки та плакала від болю та страху. Камери спостереження житлового масиву під Одесою "Райдужний" у суботу, 4 вересня, зафіксували жорстоке поводження батьків з дитиною - спершу на вулиці хлопчика побив батько - бив по сідницях, ногам та обличчю, а згодом у ліфті будинку доклала свою руку й матір малюка. Вона теж била дитину по голові, а в той час маленький хлопчик плакав і прикривав очі руками. 

Про жахливий інцидент повідомили у Telegram-каналі "Одеса як вона є" та керівниця волонтерської організації "Захист прав дітей" Зоя Мельник у Facebook.

Ймовірно, таку поведінку батьків хлопчика спровокувало те, що хлопчик підіймався не сходами, а по пандусу. Спершу "виховну бесіду" провів із сином батько, а горе-мати дитини спокійно дивилася на "спартанське виховання" та просто чекала, поки її чоловік закінчить лупцювати дитину і вони разом зайдуть у під'їзд.  Дитині, з якою жорстоко поводилися батьки, всього 1,8 року.

Відомо, що небайдужі свідки звернулися до поліції та вже написали заяву на батьків дитини. Окрім цього, у місцевих ЗМІ повідомляється, що інформація була передана службі у справах дітей Таїровської ОТГ, представники якої вже відреагували на подію. Однак у цій ситуації є одне "але":

Судячи з рюкзаків і сумок і з того, що сусіди не знають і раніше їх не бачили, мабуть приїхали відпочивати. Тому балувати потрібно у всіх групах і в усіх містах, а не тільки в Одесі, - зазначила у дописі Зоя Мельник.

Саме через це батьки дитини, які жорстоко поводились із нею можуть уникнути відповідальності й продовжать "виховувати" дитину фізичним і психологічним насильством й надалі.

Увага! Відео містить сцени насильства над дітьми.

 

Читайте також
Не сподобався спів під час тихої години: у дитсадку Одеси хлопчик поскаржився на побиття (відео) Не сподобався спів під час тихої години: у дитсадку Одеси хлопчик поскаржився на побиття (відео)
Про випадок стало відомо вже на другий день після початку нового навчального року. Адміністрація закладу педагога прикриває.
В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото) В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото)
Одеський суд арештував підозрювану у розбещенні неповнолітніх, яка під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки, вчиняли над малолітніми дітьми сексуальне насильство. Жінка підбирала та змушувала діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Loading...
Load next