Не сподобався спів під час тихої години: у дитсадку Одеси хлопчик поскаржився на побиття (відео)

Не сподобався спів під час тихої години: у дитсадку Одеси хлопчик поскаржився на побиття (відео)
Про випадок стало відомо вже на другий день після початку нового навчального року. Адміністрація закладу педагога прикриває.

В Одесі в одному з приватних дитячих садочків мережі "Почемучки" стався інцидент, коли вихователька двічі вдарила хлопчика.

Про це повідомили у Telegram-каналі "Одесса как она есть".

У дитини поцікавилися на камеру, чи ображав її хтось у дитячому садку. Малолітній у відповідь підтвердив інцидент.

Як розповіла дитина, виховательці не сподобалося, що він співав під час тихого часу. Тому вона двічі вдарила хлопчика по щоці та голові. Наразі малеча у задовільному стані.

Це був перший раз, коли мене вдарили, – поділився хлопчик. І показав на голову й обличчя.

Окрім того, дитячий садок "прикриває" вихователя та відмовляється від розглядів справи. Також жінка відмовляється пройти поліграф, аби дізнатися, чи сказав правду хлопчик.

 

Читайте також
Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео) Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео)
Спочатку батько сильно бив сина по сідницях, а потім у ліфті до жорстокого виховання приєдналась і мама. На відео помітно, що малюк сильно плакав і закривав обличчя, та навіть ненадовго присів під час цих цькувань.
Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії
В Україні за рік майже на третину зросла кількість сексуальних злочинів, при цьому ж Україна потрапила у топ-3 лідерів-постачальників дитячої порнографії серед країн світу.
Loading...
Load next