Чергова нічия: Україна на останніх секундах втрачає перемогу у матчі з Чехією

Чергова нічия: Україна на останніх секундах втрачає перемогу у матчі з Чехією
На 27-й хвилині Україна вийшла вперед. Після пасу від Олександра Тимчика Віктор Корнієнко пробив у дев`ятку воріт збірної Чехії - 1:0.

Збірна України утретє у вересні зіграла внічию. У товариському матчі українці втратили перемогу над Чехією - 1:1.

Цей матч став для збірної України заключним у вересневому циклі. Перед ним синьо-жовті двічі зіграли внічию проти Казахстана (2:2) та Франції (1:1) у відборі на чемпіонат світу-2022.

Зазначимо, що перед поєдинком проти Чехів в.о. тренера збірної України вніс суттєві зміни у склад команди. Дев'ять футболістів повернулися у розташування своїх клубів, у той час, як три - захисник Тарас Качараба, а також півзахисники Сергій Булеца та Владислав Кочергін - отримали виклик у команду і могли за неї дебютувати.

У складі України відбулося аж дев'ять змін - залишилися в основі лише Олександр Тимчик та Андрій Ярмоленко. 

Попри експериментальний склад, збірній Україні вдалося вийти уперед у першому таймі. М'яч після прострілу Олександра Тимчика дійшов до Віктора Корнієнка. Дебютант збірної України пробив точно у ближню дев'ятку.

На останніх секундах після помилки оборони України м'яч підхопив форвард Матей Видра, який точним ударом у дев'ятку зрівняв рахунок, встановивши його остаточним - 1:1.

Читайте також
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України
Руслан Маліновський і Олександр Петраков посварилися напередодні матчу зі збірною Франції. Футболіст, який зараз грає за італійську "Аталанту" образився, що його не ставлять в основний склад. Саме через це Руслан не залишився на товариську гру з Чехією та покинув збірну напередодні матчу.
"Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео) "Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео)
Новий очільник збірної Олександр Петраков розчарований, що команда зіграла третій матч поспіль внічию.
Loading...
Load next