"Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео)

"Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео)
Новий очільник збірної Олександр Петраков розчарований, що команда зіграла третій матч поспіль внічию.

В. о. головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував матч Україна-Чехія. Своїми емоціями після матчу, який закінчився нічиєю, тренер Петраков поділився в інтерв'ю каналам "Футбол 1,2,3".

Я думав, що у Чехії буде ротація, але вони її не зробили. Після Бельгії вони залишили весь основний склад. У мене був трохи не той ресурс, але я можу сказати, що хлопці молодці. Грали, віддавалися... Можливо, малюнка гри не було, багато втрат, але в таких іграх можна дати дебютувати, - сказав Петраков.

Коуч наголосив, що вийшло те саме, що і з Казахстаном, збірній не вистачило 20 секунд. 

 Я хлопцям тільки що в роздягальні сказав: "Хлопці, ну так не можна". Потрібно концентрацію мати, хтось повинен керувати був. Уже сил у хлопців не було. Чисто через втому", - додав тренер. 

Він також відмітив дебютантів матчу: "Качараба дебютував добре, Корнієнко - добре, ще й гол забив. Саша Сирота дебютував, дуже переживав, помилявся"

У мене аж серце болить через нічиї. Дуже важкий цей відрізок, але ми впоралися. Мені допомагали хлопці, так що я вже адаптувався в збірній, - зізнався Петраков.

Нагадаємо, що вчора, 8 вересня, відбувся товариський матч між Україною та Чехією, де українці втратили перемогу над суперниками - 1:1.

Цей матч став для збірної України заключним у вересневому циклі. Перед ним синьо-жовті двічі зіграли внічию проти Казахстана (2:2) та Франції (1:1) у відборі на чемпіонат світу-2022.

 

Читайте також
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Loading...
Load next