"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)

"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".

Збірна України з футболу провела два матчі під керівництвом нового тренерського штабу - спершу нічия проти Казахстану (2:2), тоді проти Франції (1:1). Тепер на українських гравців чекає ще одна гра та цього разу вже із командою Чехії, яка відбудеться вже сьогодні, 8 вересня, о 21:45. Так, напередодні матчу в.о. головного тренера національної команди України з футболу провів пресконференцію під час якої трапився інцидент із однією з журналісток.

Працівниця ЗМІ переплутала по батькові головного тренера та замість "Васильович" звернулась до Петракова - "Петрович". 

  • "Олександре Петровиче..." – почала своє запитання журналістка, але її перебив пресаташе національної команди Олександр Гливинський.
  • "Васильович", – поправив він журналістку.
  • "Та нехай Петрович, нормально", – розрядив обстановку сам Петраков.

Інцидент із журналісткою - 2:42 хв.

Зокрема, на передматчевій пресконференції найбільше питань було зосереджено саме на обговоренні майбутнього складу збірної й Петраков також пояснив своє рішення відпустити дев'ятьох футболістів, які не зіграють під час гри з чехами.

У людей попереду Ліга чемпіонів, дуже серйозні змагання. До мене звернувся "Шахтар", щоб я відпустив трьох людей - я сказав, що тільки після гри [проти Франції] прийматиму рішення. І прийняв рішення відпустити також трьох "динамівців", щоб не було в команді ніяких інших розмов, образ. Я їх покликав, вони усе знали, - зазначив тренер.

Згодом Олександр Петраков додав розлогішу відповідь з додатковими причинами свого рішення:

Я побачив, що хлопці втомилися. А просто везти гравців, щоб вони були у складі колективу ще три дні і їх грузити... Я хотів, щоб вони були зі своїми сім'ями. Ну і те, що я побачив: краще їх не рухати зараз, хай їдуть у свої клуби, відпочинуть. Були два надскладні матчі - тому я їх відпустив, - додав наставник "жовто-синіх".

Склад збірної України на товариську гру проти Чехії

  • Воротарі: Дмитро Різник ("Ворскла"), Денис Бойко ("Динамо").
  • Захисники: Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко, Юхим Конопля (усі — "Шахтар"), Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Олександр Сирота (усі — "Динамо"), Едуард Соболь ("Брюгге", Бельгія), Тарас Качараба ("Славія", Чехія).
  • Півзахисники: Микола Шапаренко ("Динамо"), Сергій Булеца, Владислав Кочергін (обидва — "Зоря"), Андрій Ярмоленко ("Вест Гем", Англія), Олександр Зубков ("Ференцварош", Угорщина), Євген Макаренко ("Фехервар", Угорщина), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія).
  • Нападники: Роман Яремчук ("Бенфіка", Португалія), Данило Сікан ("Шахтар").

Нагадаємо, що 1 вересня, в Нур-Султані на "Астана-Арені" відбувся поєдинок відбору Чемпіонату світу-2022 у групі D між збірними Казахстану та України. Так, український нападник Роман Яремчук відкрив рахунок у матчі проти Казахстану вже на другій хвилині зустрічі, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.

Також, в рамках поєдинку 5-го туру кваліфікації ЧС-2022 збірна України отримала результативну нічию з Францією, а також це був другий матч під керівництвом в.о. головного тренера Олександра Петракова. Матч закінчився із рахунком 1:1.

Читайте також
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
"Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео) "Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео)
Новий очільник збірної Олександр Петраков розчарований, що команда зіграла третій матч поспіль внічию.
"Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео) "Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео)
Виконувач обов'язків головного тренера національної команди розповів про шанси на вихід на ЧС-2022.
Loading...
Load next