На станціях метро Києва утворився колапс: не працювали термінали на турнікетах (відео)

На станціях метро Києва утворився колапс: не працювали термінали на турнікетах (відео)
Проблеми з посадкою виникли на станціях метро "Мінська" та "Теремки". Сьогодні вранці там складно було потрапити у вагон через велику кількість пасажирів.

Зранку 13 вересня у Києві на станціях метро "Мінська" і "Теремки" була тиснява. Люди не могли зайти у вагони. Причиною інциденту є несправність деяких терміналів на турнікетах.

Про це повідомляє видання "Сегодня".

На записі видно, як люди чекають у натовпі, бо не можуть потрапити в підземку.

Ранок у Києві починається не тільки з заторів на дорогах, а ще й у метро. Ось така ситуація виникла сьогодні на станції "Мінська". Причиною став збій в роботі двох терміналів на турнікетах, - йдеться в повідомленні. 

Значне скупчення людей також було помічено на станції метро "Теремки", інформує "Київ Оперативний".

Зазначимо, що у пікові години Київський метрополітен працюватиме з обмеженнями на вхід. Таким чином, у столичній підземці хочуть зменшити скупчення всередині станцій. 

Читайте також
У метро Києва утворився колапс після параду до Дня Незалежності (відео) У метро Києва утворився колапс після параду до Дня Незалежності (відео)
Тисячі киян та мешканців інших міст вийшли подивитися на військовий парад. Після дійства усі попрямували у метро, через що утворилися величезні черги.
Loading...
Load next