У метро Києва утворився колапс після параду до Дня Незалежності (відео)

У метро Києва утворився колапс після параду до Дня Незалежності (відео)
Тисячі киян та мешканців інших міст вийшли подивитися на військовий парад. Після дійства усі попрямували у метро, через що утворилися величезні черги.

Сьогодні, 24 серпня, на декількох центральних станціях метро столиці відбулася давка. Про це інформує 24 канал. 

Через великий натовп станцію метро "Льва Толстого" тимчасово закрили на вхід. Люди могли лише виходили з метрополітену.

Великий натовп спостерігали на станціях метро "Театральна" та "Університетська". Десятки людей стояли у черзі до каси та турнікетів.

Зауважимо, до закінчення всіх урочистостей на вхід та вихід закрили станції "Хрещатик" та "Майдан Незалежності".

Нагадаємо, що на початку параду Володимир Зеленський виголосив вітальну промову. Він наголосив, що "жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари". 

Також сьогодні президент запровадив нове свято – День Української державності.

Читайте також
На станціях метро Києва утворився колапс: не працювали термінали на турнікетах (відео) На станціях метро Києва утворився колапс: не працювали термінали на турнікетах (відео)
Проблеми з посадкою виникли на станціях метро "Мінська" та "Теремки". Сьогодні вранці там складно було потрапити у вагон через велику кількість пасажирів.
Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео) Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео)
Під час параду з нагоди святкування 30-річчя Дня Незалежності України над головною вулицею столиці Хрещатиком, пролетить транспортний літак "Мрія" — найбільший вантажний літак у світі.
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
Loading...
Load next