"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна

"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.

Помічниця режисера фільму "Іржа" Мемі Мітчелл вирішила подати до суду на Алека Болдвіна. За її словами, сценарій не передбачав епізоду з вистрілом. Про це повідомляє Variety. 

Як йдеться в матеріалі, Мітчелл була помічницею режисера для роботи над сценарієм. Вона детальніше розповіла про події того трагічного знімального дня. 

Вона зазначила, що камери було налаштовано так, аби зняти лице Болдвіна, пляму крові на його плечі, а також, коли актор тягнеться до кобури, щоб витягнути револьвер.

У сценарії нічого не мовилося про те, що підзахисний Болдуїн чи будь-хто інший мав вистрілити зі зброї, – наголосила помічниця.

У позові зазначається, що Болдвіну потрібно було перевірити пістолет, щоб переконатися, що він незаряджений. 

Я ніколи не забуду, що трапилося на зйомках фільму «Іржа» того дня», — сказала Мітчелл на прес-конференції в офісі Оллреда. Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя… Я ніколи не хочу, щоб те, що сталося на нашому знімальному майданчику, трапилося ще з кимось, — йдеться в матеріалі. 

Нагадаємо, раніше в США слідчим вдалося знайти людину, яка зарядила зброю, з якої актор Алек Болдвін ненароком вистрелив в операторку Галину Гатчінс.
 

Читайте також
"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс "Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
Україна отримала вже другий вантаж безпекової допомоги від США (відео) Україна отримала вже другий вантаж безпекової допомоги від США (відео)
З 2014 року, Україна отримала матеріально-технічної підтримки від США на загальну суму понад 2 млрд доларів.
Loading...
Load next