Михайло Поплавський відкрив "перший в Україні та світі" факультет TikTok (відео)

Михайло Поплавський відкрив "перший в Україні та світі" факультет TikTok (відео)
Вперше не тільки в Україні, а й у світі в Університеті культури започаткували трендовий проєкт – факультет ТikТоk.

У Київському університеті культури відкрили "перший не тільки в Україні, а й у світі" факультет TikTok.

Про це повідомляє пресслужба університету.

Проєкт презентував президент вишу Михайло Поплавський, як йдеться у повідомленні, - "відомий український тіктокер".

Поплавський зазначив, що молодь повинна бути в тренді і творити свою зіркову дорогу через соцмережі. Факультет ТікТок назвав інноваційним та молодіжним.

Моя місія — українізувати ТікТок, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію країни. Українців мають знати у всьому світі. Україні є чим дивувати світ, - сказав Поплавський.

За його словами, що вчитимуть на факультеті "з нуля", а навчання буде безкоштовним для всіх охочих студентів університету культури. В університеті кажуть, що майбутній тіктокер має відмінно знати тренди соцмереж, бути цікавим, створюючи оригінальний контент, йти в ногу з часом і навіть випереджати його.

Керівником проєкту "Тіктокери університету культури" стала випускниця вишу, начальниця культурно-творчого відділу Лілія Можаєва.

Якщо ви хочете бути лідерами по життю, то ТікТок — це ваша тема. Потрібно розвивати себе, створювати свій бренд, а ми будемо допомагати вам у цьому, - заявила Можаєва.

Після презентації Поплавський та студенти зняли свій перший спільний тікток. А ще залишили свої нікнейми та автографи на банері нового факультету.

Читайте також
Вісім вишів України потрапили до рейтингу найкращих університетів світу Вісім вишів України потрапили до рейтингу найкращих університетів світу
Це найбільша кількість українських вишів за всю історію, які увійшли до рейтингу QS World University Rankings.
В Україні через плагіат бакалаврам та магістрам анульовуватимуть дипломи В Україні через плагіат бакалаврам та магістрам анульовуватимуть дипломи
Скасування ступеня вищої освіти - бакалавра або ж магістра, відбувається тоді, якщо у кваліфікаційній роботі виявлять академічний плагіат, фабрикацію, фальсифікацію, обман чи виявиться, що робота була підготовлена через хабарництво.
Loading...
Load next