На Буковині під вантажівкою виявили 16-річного афганця (відео)

На Буковині під вантажівкою виявили 16-річного афганця (відео)
Під час огляду транспортного засобу прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками на запасному колесі під причепом до вантажного автомобіля виявили іноземця.

У пункт пропуску "Порубне", що біля кордону з Румунією, під вантажівкою виявили афганця. Він хотів поїхати до Франції.

Про це повідомив користувач Сергій Бровко у Facebook.

Вантажівка прибула транзитом з Туреччини до Латвії. Іноземця митники знайшли на запасному колесі під причепом.

З’ясувалося, що нелегальний мігрант є громадянином Афганістану і йому всього 16 років. У такий спосіб він їхав вже третю добу, аби будь-що дістатися країн ЄС, спочатку Франції. Водій авто, громадянин України, не знав, що з ним їде непроханий пасажир.

Прикордонники хлопця нагодували та дали час отямитися.

Наразі встановлюють усі обставини події.

 

Читайте також
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео) Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео)
Прикордонники показали, як зараз вони наглядають за державним рубежем, щоб не допустити незаконний перетин кордону нелегалами.
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
Loading...
Load next