На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор (відео)

На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор (відео)
Після розголосу інциденту зі спаленням державного прапора України дівчину виключили з модельної агенції, в якій вона навчалась.

Мешканка міста Кам’янське Дніпропетровської області посеред вулиці під регіт своїх друзів спалила державний прапор України. За інформацією Telegram-каналу Катарсис, інцидент знімали саме друзі дівчини, а потім відео було опубліковано в соцмережах.

Зокрема, на відео чути, як одна з присутніх під час спалювання дівчат поцікавилася у винуватиці, чому вона спалює прапор України. На що та відповіла, що це ніби то не її прапор. 

Відомо, що дівчина відвідує місцеву модельну агенцію. Після інциденту адміністрація закладу одразу ж повідомила, що винуватицю вже виключили зі школи. Згодом свої сторінки у соціальних мережах порушниця закрила, а що стало причиною такого вчинку – наразі також невідомо.

Зокрема, поліція встановила особу дівчини, яка спалила український прапор в Кам’янському. Нею виявилась 15-річна учениця однієї з місцевих шкіл. Наразі за фактом наруги над державним символом України, а саме прапором вирішується питання про відкриття кримінального провадження - за скоєне дівчині загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що нещодавно в Сумах студентка, яка навчається в Сумському державному університеті, зняла для соцмережі провокативне та антиукраїнське відео. В ньому молода дівчина погрожує спалити державні прапори України, які були встановлені на площі з нагоди 30-ї річниці Незалежності країни.

На одному із відео дівчина танцює під пісню, що ображає громадян України та порівнює їх з росіянами. Окрім цього на іншому відеоролику знімає на камеру кілька синьо-жовтих прапорів України, які стоять на вулиці й каже, що "зараз вийде і спалить їх". Відео можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Загрожує в'язниця: у Дніпропетровській області чоловік спаплюжив державний прапор (фото) Загрожує в'язниця: у Дніпропетровській області чоловік спаплюжив державний прапор (фото)
Ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель.
Cпалила український прапор: дівчина з Дніпропетровщини перепрошує за вчинене (відео) Cпалила український прапор: дівчина з Дніпропетровщини перепрошує за вчинене (відео)
Дівчина вибачилася за скоєне та пообіцяла більше так не робити. За скоєне їй загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Loading...
Load next