Cпалила український прапор: дівчина з Дніпропетровщини перепрошує за вчинене (відео)

Cпалила український прапор: дівчина з Дніпропетровщини перепрошує за вчинене (відео)
Дівчина вибачилася за скоєне та пообіцяла більше так не робити. За скоєне їй загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.

Неповнолітня мешканка Кам’янського Дніпропетровської області, яка розважаючись з друзями, спалила прапор України, тепер перепрошує за вчинене.

Відео з каяттями дівчини опублікували у місцеву спільноту в Telegram.

Я шкодую про свій вчинок, те, що було з приводу прапора, та обіцяю так не робити, – сказала на камеру школярка.

Нагадаємо, що 21 вересня увечері у соцмережах з’явилось відео, на якому дівчина спалила державний прапор. Все це знімали на камеру друзі порушниці.

Зокрема, на відео чути, як одна з присутніх під час спалювання дівчат поцікавилася у винуватиці, чому вона спалює прапор України. На що та відповіла, що це ніби то не її прапор. 

Відомо, що дівчина відвідує місцеву модельну агенцію. Після інциденту адміністрація закладу одразу ж повідомила, що винуватицю вже виключили зі школи. Згодом свої сторінки у соціальних мережах порушниця закрила, а що стало причиною такого вчинку – наразі також невідомо.

Поліція встановила особу дівчини, яка спалила український прапор в Кам’янському. Нею виявилась 15-річна учениця однієї з місцевих шкіл. Наразі за фактом наруги над державним символом України, а саме прапором вирішується питання про відкриття кримінального провадження - за скоєне дівчині загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також
Український прапор планують відправити на Місяць Український прапор планують відправити на Місяць
Україна доставить свій державний прапор, надрукований на 3D-принтері з вітчизняного титану, на Місяць навесні 2022 року.
На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор (відео) На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор (відео)
Після розголосу інциденту зі спаленням державного прапора України дівчину виключили з модельної агенції, в якій вона навчалась.
Знецінення Тризуба: чому великий герб є сумнівною перспективою (відео) Знецінення Тризуба: чому великий герб є сумнівною перспективою (відео)
Вчора, 24 липня, на позачерговому засіданні парламенту Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт про великий Державний герб України. Це питання не одноразово викликало шквал критики та обурення в українців. Оскільки, новий державний символ геть не властивий країні.
Loading...
Load next