Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото)

Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото)
На горі Піп Іван Чорногірський випав сніг. Температура повітря опустила до -4°С й досі тримається мороз.

Вже перші зимові опади у цей осінній період вкрили високогір'я Карпат - на горі Піп Іван через опади погана видимість. Внаслідок цього температура повітря на цій території суттєво знизилась: зранку на рятувальному посту на горі Піп Іван "Чорногірський" зафіксували 4 градуси морозу. Про це повідомили на Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту.

На г. Піп Іван Чорногірський хмарно, обмежена видимість, падає сніг. Температура навколишнього середовища -4°С, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у коментарях під дописом рятувальників користувачі мережі жартують, мовляв, "зима вже не за горами", однак деякі переконані, що таке похолодання – надто швидке. Проте, вже ж таки деякі люди радіють такій погоді.

  • Зима не за горами, вона вже в горах.
  • Красиво, але заскоро. Тільки 22
  • Ура!!!!! Зима йде!!!!!!!!!
  • Ну яка ж краса.
  • В вересні падає сніг, а в грудні буде спека, все перевернулося з ніг на голову навіть в природі.

Зокрема, вчені з Метеорологічного бюро Великої Британії прогнозують, що у 2021 році у всьому світі стане прохолодніше, утім він все одно залишиться одним з шести найтепліших років.

Нагадаємо, що учора, 21 вересня, температура повітря у Карпатах опустилася нижче нуля. На вершині гори Піп Іван "Чорногірський" зафіксували -6. Також На ґрунті з'явилася паморозь і пішов дощ.

Зокрема, у ДСНС заявили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Сильне похолодання прогнозують майже на всій території країни. Виняток тільки – південні, східні області та Закарпаття.

Читайте також
На горі Піп Іван Чорногірський декілька днів температура повітря опускається нижче нуля (фото) На горі Піп Іван Чорногірський декілька днів температура повітря опускається нижче нуля (фото)
Піп Іван - одна з найвищих вершин Українських Карпат, з висотою 2028 м. Розташована на південно-східному кінці головного хребта масиву Чорногора, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.
У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото) У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото)
Вранці 9 жовтня на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря опустилася до -9 градусів Цельсія.
Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото) Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото)
Рятувальники повідомили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Температура повітря суттєво опуститься на території більшості областей.
Loading...
Load next