На горі Піп Іван Чорногірський декілька днів температура повітря опускається нижче нуля (фото)

На горі Піп Іван Чорногірський декілька днів температура повітря опускається нижче нуля (фото)
Піп Іван - одна з найвищих вершин Українських Карпат, з висотою 2028 м. Розташована на південно-східному кінці головного хребта масиву Чорногора, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Температура повітря на горі Піп Іван Чорногірський (одна з найвищих вершин Українських Карпат, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей) у неділю вранці становить -3°C, хмарно.

Про це повідомили на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту в соцмережі Facebook.

Станом на 07:50 17.10.2021 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, температура повітря -3°C, вітер південно-західний, 5 м/с, – йдеться в повідомленні.


Згідно з даними дописів пошуково-рятувального посту, вранці температура повітря на цій вершині впродовж кількох днів поспіль опускається нижче нуля. 

Читайте також
Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото) Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото)
На горі Піп Іван Чорногірський випав сніг. Температура повітря опустила до -4°С й досі тримається мороз.
У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото) У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото)
Вранці 9 жовтня на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря опустилася до -9 градусів Цельсія.
Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото) Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото)
Рятувальники повідомили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Температура повітря суттєво опуститься на території більшості областей.
Loading...
Load next