Netflix запустив українську версію сайту

Netflix запустив українську версію сайту
Популярний стрімінговий сервіс Netflix повідомив про запуск локалізованого інтерфейсу. Фільми і серіали Netflix будуть доступні не тільки з українськими субтитрами, а й з дубляжем.

Фото: скріншот з сайту www.netflix.com/ua.

Український інтерфейс з’явився на вебсайті стримінгової платформи Netflix, у її мобільних додатках та офіційних додатках для Smart TV. Також компанія запустила дубляж українською деяких популярних серіалів. Для перегляду рідною мовою вже доступні «Гострі картузи», «Дивні дива», «Корона», «Ферзевий гамбіт», «Паперовий будинок» та ін.

Фото: скріншот з сайту www.netflix.com/ua

Всю інформацію про Netflix на платформах сервісу тепер також можна читати українською. Також українською з’явилися офіційні сторінки в соцмережах. Є й україномовна підтримка через чат і голосовий зв’язок.

Читайте також: Україна повністю переходить на е-лікарняні: яка користь, як їх оформлятимуть та як оплачуватимуть - інфографіка

Читайте також
Олімпійська чемпіонка України Баюл в День Незалежності опублікувала провокативне фото Олімпійська чемпіонка України Баюл в День Незалежності опублікувала провокативне фото
Перша олімпійська чемпіонка незалежної України образилася на те, що її не запросили на святкування Дня Незалежності.
Loading...
Load next