Шевченко може очолити іменитий європейський клуб

Шевченко може очолити іменитий європейський клуб
Послугами фахівця зацікавився шотландський Селтік, тож творча відпустка Шевченка може незабаром завершитися.

Шотландський Селтік готовий запросити Андрія Шевченка на тренерський місток команди. "Кельти" вкрай незадоволені поточними результатами команди: провал на старті ЛІги Європи та 6 місце у чемпіонаті.

Про це повідомляє The Sun.

Зазначимо, що наразі Шевченко є пріоритетним кандидатом на заміну Ангелоса Постекоглу. Його перевагами є не лише професійні якості, а й непотрібність дозволу на роботу в Шотландії, ідеальне знання англійської та відсутність компенсації для попереднього роботодавця.

Також раніше була інформація, що збірна Туреччини з футболу включила Андрія Шевченка до шорт-листа потенційних тренерів команди. Кандидатуру 44-річного українця розглядають в тамтешній асоціації футболу.

Нагадаємо, що 1 серпня головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко залишив почаду через закінчення контракту.

Пізніше Шевченко заявив, що отів продовжити тренувати збірну України, проте Українська асоціація футболу не запропонувала новий контракт. Про це 44-річний фахівець сказав на брифінгу, який він скликав разом зі своїм тренерським штабом.

Екстренер "синьо-жовтих" запевнив, що після Євро-2020 він і його штаб прийняли рішення продовжити контракт, про що повідомив президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку, на що той нібито відповів, що не готовий зараз обговорювати цей момент, тому тренер відлетів у відпустку.

Читайте також
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Гравця збірної України Забарного за 5,5 мільйонів хоче купити італійський клуб Гравця збірної України Забарного за 5,5 мільйонів хоче купити італійський клуб
Центральним захисником київського "Динамо" та збірної України Іллею Забарним зацікавився клуб із Серії А.
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
Loading...
Load next