"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України

"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.

Головний тренер української збірної заявив, що може залишити свою нинішню посаду заради роботи у футбольному клубі. Так, екснападник "Мілана" і теперішній наставник української збірної 44-річний Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійській пресі Milan Reports під час якого заявив про свої наміри.

Безумовно думаю про те, щоб одного разу очолити якийсь клуб. Я відпрацював 5 років зі збірною України, тепер потрібно спокійно оцінити наше майбутнє. Я надихався Валерієм Лобановським, Карло Анчелотті, Жозе Моурінью. Це великі тренери, які багато виграли, - наголосив Андрій Шевченко.

Зауважимо, що чинний контракт на посаду головного тренера національної команди України з футболу розрахований до кінця 2022 року. Водночас це також і перший самостійний досвід Андрія Шевченка у ролі тренера.

Зокрема, на чолі збірної Шевченко провів 52 матчі - 25 перемог, 13 нічиїх та 14 поразок.

Нагадаємо, що збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів - команді Англії - та залишила цьогорічний турнір з футболу. Матч, який відбувся у Римі завершився з рахунком 4:0 на користь англійців. Та на жаль, збірна України не забила жодного голу, хоч і створювала небезпечні моменти для цього - два кутові й простріл Миколи Шапаренка під завісу першого тайму.

Читайте також
Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті
Суперкомп'ютер спрогнозував результати футбольного чемпіонату Європи та ймовірного переможця. Однак, на жаль, прогноз для України не є надто вдалим.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео) "Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)
Збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Проте, у мережі з'явився дотепний мем за участю Гітлера, який нібито обговорює зі своїми соратниками цю історичну перемогу.
Loading...
Load next