Збірна Туреччини розглядає Шевченка на посаду тренера

Збірна Туреччини розглядає Шевченка на посаду тренера
Збірна Туреччини залишилася без головного тренера після вересневого розгрому від Нідерландів із рахунком 1:6 у відборі на чемпіонат світу 2022 року.

Збірна Туреччини з футболу включила Андрія Шевченка до шорт-листа потенційних тренерів команди. Кандидатуру 44-річного українця розглядають в тамтешній асоціації футболу.

Про це інформує німецьке видання Kicker.

Після ганебної поразки Нідерландам (1:6) у кваліфікації ЧС-2022 збірна Туреччини звільнила 69-річного Шенола Гюнеша. Окрім Шевченка, на порядку денному розглядають кандидатуру німецького наставника Штефана Кунтца, який наразі очолює молодіжну збірну Німеччини U-21.

Нагадаємо, що 1 серпня головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко залишив почаду через закінчення контракту.

Пізніше Шевченко заявив, що отів продовжити тренувати збірну України, проте Українська асоціація футболу не запропонувала новий контракт. Про це 44-річний фахівець сказав на брифінгу, який він скликав разом зі своїм тренерським штабом.

Екстренер "синьо-жовтих" запевнив, що після Євро-2020 він і його штаб прийняли рішення продовжити контракт, про що повідомив президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку, на що той нібито відповів, що не готовий зараз обговорювати цей момент, тому тренер відлетів у відпустку.

Також нещодавно журналісти повідомили про те, що Андрій Шевченко ймовірно вже зовсім скоро зможе очолити футбольний клуб "Динамо". Відомо, що теперішній тренер "динамівців" Мірча Луческу поки не планує залишати клуб та роботу, але в київському ФК вже задумалися про заміну для румуна через стан його здоров'я. Так, цілком ймовірно, що вже після закінчення поточного сезону Луческу залишить посаду головного тренера київського "Динамо", а його наступником стане Андрій Шевченко. 
 

Читайте також
Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ
Відомо, що вже в понеділок 47-річний наставник буде представлений в якості тренера збірної України.
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Loading...
Load next