СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)

СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.

Служба безпеки України заборонила російському співаку Філіпу Кіркорову в’їзд до України.

Про це у Facebook повідомив блогер Олег Стефаник, який звертався до СБУ з проханням додати співака до чорного списку. Також про це згадав активіст Сергій Стерненко. 

Що, друзі, моя перша перемога над маленькою Росією. Служба безпеки України заборонила на 3 роки в’їзд до України Філіпа Кіркорова, - наголошує Стефаник

Він зазначає, що 29 червня написав на електронну пошту СБУ листа з вимогою негайно додати Кіркорова до чорного списку. 

Через концерти Філіпа Кіркорова у викраденому Росією Криму, і через те, що Філіп Кіркоров сказав у 2017 році, що Крим – російський, - повідомив блогер.

 Нагадаємо, раніше СБУ внесла Кіркорова до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці. Оскільки російський артист виступав в окупованому Криму. Він неодноразово висловлювався на підтримку режиму Путіна, закликав до силового розгону акцій прихильників опозиціонера Олексія Навального. 

Згодом СБУ виключила Кіркорова з чорного списку, після чого він заявив, що з нетерпінням чекає на концерти в Україні. 

Відео з YouTube-каналу Сергія Стерненка. 

 

Читайте також
СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео) СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео)
Документуються всі причетні до цього псевдоголосування: як з-поміж офіційних представників РФ, так і серед громадян України, які, порушуючи вітчизняне законодавство, допомагали державі-агресору.
Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео) Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео)
Тепер Кіркоров сподівається, що зможе зустрітись зі своїми шанувальниками на живих концертах на території України, які він з нетерпінням чекає.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next