Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі

Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.

Співачка Ані Лорак, яка тривалий час живе й працює в Росії, анонсувала концерти в Одесі. Вона планує виступити 16 і 17 серпня. Про це повідомила сама ж артистка у своєму Instagram, інформує 24 канал. 

Співачка зазначила, що дуже сумувала за Батьківщиною і чекає зустрічі з прихильниками.

Ані Лорак не припинила співпрацю з російським шоу-бізнесом після вторгнення окупантів на територію України. Вона продовжує виступати в Росії, але концерти в Україні теж планує.  

Декілька тижнів тому вона повідомила, що збирається виступити в Україні. Ані Лорак збирається дати одразу 2 концерти – 16 і 17 серпня. За декілька днів до виступів вона опублікувала на особистій сторінці в інстаграмі анонс та запросила прихильників.

Мої улюблені! Ми так чекали на нашу зустріч! Щаслива повідомити, що 16 і 17 серпня в одеському клубі ITAKA відбудуться 2 незабутні шоу, де прозвучать найкращі пісні, а також ваші улюблені хіти українською мовою. Рахую дні. Хочу обійняти вас моєю музикою, - написала співачка. 

Зазначимо, що під дописом Ані Лорак коментарі, у яких її підписники висловлюють лише приємні слова на адресу знаменитості. Вони зазначають, що нетерпляче чекають на зустріч з кумиром. Схоже, що негативні коментарі співачка видаляє.

 

Читайте також
"Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео) "Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео)
Після концерту в Одесі Лорак одразу ж вирушила на російський фестиваль "Нова хвиля" у Сочі.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
Loading...
Load next