Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів

Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів
Також представники лоукостера додали, що планують розмістити в Україні додатково ще 7 своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з чотирьох до одинадцяти.

Угорський лоукостер Wizz Air у 2021-2022 роках планує запустити 26 нових рейсів з України - 12 нових напрямків з Києва, 9 зі Львова, 3 з Одеси і 2 з Харкова. Так, після розширення маршрутної мережі у лоукостера буде 117 напрямків з нашої країни. Про це повідомили представники авіакомпанії на пресконференції 13 жовтня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Ми розраховуємо, що нові маршрути збільшать наш пасажиропотік з України на 120%, - заявив президент авіакомпанії Роберт Кері.

  • З аеропорту "Київ" планують запостити рейси в Париж, Ейндховен, Брюссель, Ніццу, Барселону, Мадрид, Аліканте, Малагу, Порту, Пальму-де-Майорка, Ханью, Базель;
  • Зі Львова відкриють напрямки в Мадрид, Ейндховен, Париж, Барселону, Ніццу, Тревізо, Брюссель (Шарлеруа), Афіни, Салоніки.
  • З Одеси - в Лондон (Лутон), Пардубіце, Афіни;
  • З Харкова - в Салоніки і Пардубіце.

Для реалізації таких планів авіакомпанія хоче збільшити кількість літаків, які курсують з України, з 4 до 11. На карті авіасполучення з Україною у Wizz Air з'явиться чотири нові країни – Іспанія, Франція, Бельгія і Нідерланди.

Нагадаємо, у липні у соціальній мережі пасажири з України почали скаржитись на те, що компанія Wizz Air не впускала їх на борт літака Київ – Таллінн. Їм пояснили, що це пов’язано з карантинними обмеження Естонії.

Читайте також
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку
Для виконання планових ремонтних робіт по станції Люботин АТ «Укрзалізниця» тимчасово змінює розклад поїздів харківського напрямку на період з 15 по 20 грудня.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Loading...
Load next