"Летіти з Києва у Львів через Лондон втричі дешевше, ніж прямим рейсом", - нардепка Клименко

"Летіти з Києва у Львів через Лондон втричі дешевше, ніж прямим рейсом", - нардепка Клименко
Незабаром європейські перевізники отримають право літати на внутрішніх українських рейсах.

Щоб дістатися з Києва до Львова повітряним транспортом можна купити квиток в української авіакомпанії "Роза вiтрiв" (Windrose) за 2393 гривні чи у Міжнародних авіаліній України за 2607 грн.

А можна скористатися пропозицією ірландського лоукостера Ryanair і придбати квиток за 757 грн. Щоправда, ця подорож буде тривати понад сім годин і у Львів з Києва доведеться летіти з пересадкою у Лондоні. Натомість ціна подорожі буде втричі дешевшою.

Про таке "відкриття" повідомила народна депутатка, перша заступниця голови комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Юлія Клименко.

 Вона шукала квитки на рейси до Львова та натрапила на цікаву інформацію, про що розповіла у соцмережах.

Шукала авіаквиток на Львів. Виявилося, що через Лондон долетіти втричі дешевше, ніж прямий рейс Київ-Львів, – написала Клименко. 

Читайте також
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Запорізька авіакомпанія "Мотор Січ" відновлює рейси "Київ-Львів" на 50-річних літаках Запорізька авіакомпанія "Мотор Січ" відновлює рейси "Київ-Львів" на 50-річних літаках
З 24 червня з Києва до Львова курсуватимуть лайнери, які зійшли з конвеєра ще у 1971, 1972 і 1973-х роках.
Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією
Саудівська Аравія відкриває пряме авіасполучення з Україною. Прямі рейси буде здійснювати лоукостер Flynas, який лише заходить на український ринок.
Loading...
Load next