У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео)

У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео)
Втомлені пасажири були змушені чекати в аеропорту. Серед них було багато дітей з батьками, яким довелося спати на залізних кріслах, спеціальної їжі малечі теж не надали.

Літак компанії SkyUp Airlines, який мав вилетіти з Батумі до Харкова 21 липня, затримався на понад 12 годин. Про це повідомляє пасажирка рейсу Олександра Буракова, інформує Суспільне. 

Ввечері ми пройшли контроль, співробітники аеропорту підійшли до стійки для того, щоб здійснити посадку, люди стали у чергу, але співробітники пішли. На сайті Харківського аеропорту ми побачили, що наш рейс прилітає на годину пізніше, з цього ми зрозуміли, що наш рейс затримується, - розповіла пасажирка.

Жінка стверджує, що близько першої години ночі людям видали нові посадкові талони та повідомили про несправність літака. 

Співробітниця аеропорту повідомила, що за нами прилетить новий борт з Києва, що той літак має бути найновішим у компанії. Вона запевнила, що літак вилетить близько шостої години ранку, - каже Олександра.

Харків'янка запевняє, що тільки після численних скарг пасажирів розмістили у готелі на декілька годин. 

Близько четвертої ранку, коли ми побачили, що на табло Харківського аеропорту знову змінився час прибуття нашого рейсу, почався невеликий "бунт", знову вимагали відвести нас до готелю. Поспали ми три години. За весь час з дев'ятої вечора нас годували лише один раз гамбургером, - повдомила пасажирка. 

За словами жінки, серед пасажирів було багато дітей з мамами, яким доводилося спати в аеропорті на залізних кріслах. Спеціальної їжі малюкам теж не надали. Після посадки пасажири чекали у літаку. Близько 11:15 їх повернули у термінал аеропорту Батумі.

Читайте також
Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією
Саудівська Аравія відкриває пряме авіасполучення з Україною. Прямі рейси буде здійснювати лоукостер Flynas, який лише заходить на український ринок.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Loading...
Load next