"Європа не підтримує бідних українських бабусь": чергова заява на російському телебаченні (відео)

"Європа не підтримує бідних українських бабусь": чергова заява на російському телебаченні (відео)
Росія не втомлюється поширювати фейкові новини щодо України. Один з гостей державного російського каналу заявив, що Європа "не підтримує бідних українських бабусь".

Російські пропагандисти продовжують поширювати дезінформацію про Україну. Цього разу у державі-агресорці заявили про "українських бабусь, які мерзнуть, а світ їм не допомагає".

Про поширення відповідного фейку повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан у своєму Telegram-каналі. 

На ролику у студії державного російського телеканалу гості традиційно обговорювали Україну. Один з них побідкався, що Європа "не підтримує бідних українських бабусь".

Ну хоча б ковдр шерстяних привезли бабусям українським, які замерзають. Два або три літаки гуманітарної допомоги, – заявив гість студії.

Натомість міжнародна спільнота з незрозумілих йому причин натомість "тренує українських солдатів і навчає їх тактики вбивати й маневрувати в умовах міської війни та конфлікту низької інтенсивності".

Про хлопчиків в трусіках чули, про монтажну піну чули. Ловіть новий хіт роспропаганди про бабусь, що замерзають, – написав Штірліц.

Цікаво, що один із користувачів мережі під оприлюдненим роликом прикріпив скриншот з десятком новин про те, як люди замерзають у Росії. Ймовірно, пропагандисти знову щось наплутали.

Нагадаємо, будь-яка допомога Україні від міжнародних партнерів, зокрема, й у вигляді військових навчань, необхідна, аби краще протидіяти російським найманцям, які окупували частину Донбасу та регулярно обстрілюють українські позиції.

Читайте також
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео) СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next