У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)

У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.

У Сумській області прикордонники облаштовують протитранспортні загородження на кордоні з Росією. На це відразу відреагувало російське телебачення. 

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.
 

Так Зеленський планує відгородитися від Росії, - сказала пропагандистка Скабєєва. 
 

"Журналістку" це вкрай обурило. Вона не розуміє нащо українська влада будує "стіну" на кордоні з Росією. 

Нагадаємо, що Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування. Роботи тривають в межах Сумської області. До них залучається техніка інженерних підрозділів прикордонного загону та інших органів охорони кордону.

У ДПСУ зазначають, що до роботи, яка триває в межах Сумської області, залучається техніка інженерних підрозділів прикордонного загону та інших органів охорони кордону. Окрім цього, для обладнання кордону в рамках взаємодії залучена й спеціальна військова інженерна техніка, що значно посилює проведення робіт. 

Належне облаштування державного кордону має не лише безпековий, але й оборонний аспекти, наголосили у ДПСУ. На рівні з підвищенням прикордонної безпеки – зниження міграційного ризику, небезпеки переміщення засобів терору, зброї, наркотичних речовин та товарів. Разом з тим фортифікаційні елементи ускладнюють дії противника у випадку збройної агресії.

 

Читайте також
Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео) Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)
Навчання за участі 15 країн-членів НАТО та партнерів пройдуть у вересні практично на всіх полігонах ЗСУ, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
"Європа не підтримує бідних українських бабусь": чергова заява на російському телебаченні (відео) "Європа не підтримує бідних українських бабусь": чергова заява на російському телебаченні (відео)
Росія не втомлюється поширювати фейкові новини щодо України. Один з гостей державного російського каналу заявив, що Європа "не підтримує бідних українських бабусь".
Loading...
Load next