Україна отримала вже другий вантаж безпекової допомоги від США (відео)

Україна отримала вже другий вантаж безпекової допомоги від США (відео)
З 2014 року, Україна отримала матеріально-технічної підтримки від США на загальну суму понад 2 млрд доларів.

В Україну прибув другий вантаж безпекової допомоги від уряду США українським Збройним силам. Цьому передували домовленості Володимира Зеленського під час візиту до Сполучених Штатів. Наразі доставлено медичні засоби та озброєння з боєприпасами, повідомив полковник медслужби уповноважений командування Медсил ЗСУ з питань зовнішньоекономічної діяльності Олександр Матійчук, інформує держтелеканал "Дом".

 За словами Матійчука, така допомога від США є кроком до повної взаємосумісності Збройних сил України з країнами-членами НАТО. 

Відео: телеканал "ДОМ".

Нагадаємо, що 10 жовтня, в аеропорт "Бориспіль" прибула одна з партій додаткової безпекової допомоги для України від США. Відомо, що вантажі міжнародної технічної допомоги прибули відповідно до домовленостей, досягнутих під час візиту Президента Володимира Зеленського до США. 

Це лише частина допомоги, яка включає $250 млн по лінії Пентагону і ще додатково $60 млн по лінії Державного департаменту.

Читайте також
США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї
Кремль продовжує поширювати фейки про "українські біолабораторії", яких насправді не існує. Тож не виключають застосування хімічної зброї зі сторони Росії.
В Україну прибув перший вантаж безпекової допомоги від США (фото) В Україну прибув перший вантаж безпекової допомоги від США (фото)
Про цю допомогу було домовлено під час робочого візиту президента Володимира Зеленського до Вашингтону. Це лише частина допомоги, яка включає $250 млн по лінії Пентагону і ще додатково $60 млн по лінії Державного департаменту.
В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео) В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)
Проведені військові навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Участь у них взяв особовий склад зенітно-ракетних підрозділів.
Loading...
Load next