Україна внесла до «чорного списку» ще 20 російських акторів

Україна внесла до «чорного списку» ще 20 російських акторів
Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) поповнило перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, близько 20 діячів культури.

Служба безпеки України надала Міністерству культури список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, а саме:  актори — Сергій Гарусов, Володимир Ільїн, Олександр Марушев, Марина Денисова, Олексій Червяков, Світлана Терентьєва.  Детальніша інформація міститься на сайті МКІП.

Держкіно відмовляє у видачі або припиняє дію вже виданого державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів зокрема, якщо одним з учасників фільму є фізична особа, включена до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Апіна Альона-радянська та російська співачка, з 25 січня 2021 року внесена до "чорного списку" переліку осіб

Як повідомлялося, з 2015 року Міністерство культури України за поданням СБУ веде перелік осіб, що становлять загрозу національній безпеці, який наразі налічує 228 прізвищ.

Нагадаймо, слідом за своїм колегою по сцені реп-виконавцем Моргенштерном, Кіркоров також опинився у "чорному списку" Мінкульту України. Росіянин становить загрозу національній безпеці.
 

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next