Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"

Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

Про це повідомляє Служба безпеки України й пресслужба Міністерства культури і інформполітики. Зазначається, що 22 квітня Мінкульт отримало відповідний лист від СБУ, а вже цієї середи, 28 квітня Алішера Валєєва або ж більш відомого як Моргенштерн було включено до списку відповідним указом.

"Відповідне рішення за поданням Служби безпеки України 28 квітня прийняло Міністерство культури та інформаційної політики України", - йдеться у заяві.

У Мінкультури зазначають, що така процедура здійснюється автоматично, оскільки згідно з законодавством, МКІП не наділено повноваженнями вирішувати "включати" чи "не включати" до таких списків. Зокрема своєю чергою в СБУ також обіцяють, що Моргенштерн не буде проводити концерти в Україні, проведення яких було заплановане на літо цього року.

Нагадаємо, нещодавно російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні й також через те, що він боїться сюди їхати бо переживає за своє життя.

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео) Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео)
Тепер Кіркоров сподівається, що зможе зустрітись зі своїми шанувальниками на живих концертах на території України, які він з нетерпінням чекає.
Loading...
Load next