Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні

Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

Слідом за своїм колегою по сцені реп-виконавцем Моргенштерном, Кіркоро також опинився у "чорному списку" Мінкульту України. Росіянин становить загрозу національній безпеці, про це повідомляється на сайті міністерства.

У відповідний список російський артист та продюсер Кіркоров потрапив за рішенням СБУ. 

11 червня 2021 року до Міністерства культури та інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України щодо включення до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, Кіркорова Філіпа Бедросовича. Відповідним наказом МКІП від 22 червня 2021 року Кіркорова Філіпа Бедросовича було включено до переліку, - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що процедура здійснюється автоматично.

Зауважимо, що Філіп Кіркоров виступав в окупованому Криму. Також він неодноразово висловлювався на підтримку режиму Путіна, закликав до силового розгону акцій прихильників опозиціонера Олексія Навального. 

Нагадаємо, що нещодавно російський реп-виконавець Моргенштерн також потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України. У СБУ пояснили, що рішення було зумовлене тим, що "під час своїх виступів пропагує культ насильства й жорстокості, поширення та вживання наркотичних засобів і психотропних речовин, що створює передумови для конфліктних ситуацій по відношенню до організаторів та учасників концерту за його участі".

Читайте також
Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео) Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео)
Тепер Кіркоров сподівається, що зможе зустрітись зі своїми шанувальниками на живих концертах на території України, які він з нетерпінням чекає.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Концерти Моргенштерна в Україні: в СБУ розповіли чи вдасться виступити реперу (відео) Концерти Моргенштерна в Україні: в СБУ розповіли чи вдасться виступити реперу (відео)
В Україні почався продаж квитків на концерти Моргенштерна. Виступи співака заплановано на 13-16 листопада в Запоріжжі, Харкові та Києві.
Loading...
Load next