Українська тенісистка Леся Цуренко успішно пробилася в основу на турнірі в Румуні

Українська тенісистка Леся Цуренко успішно пробилася в основу на турнірі в Румуні
Українська тенісистка Леся Цуренко перемогла у фіналі кваліфікації на турнірі WTA-250 Transylvania Open, що розпочався в Румунії.

Українка розгромила румунську тенісистку Андреа Рошку.

Леся Цуренко – Андреа Рошку 2:0 (7:5, 6:1)

Матч тривав 1 годину 19 хвилин. Українка зробила 2 подачі навиліт, допустила 4 подвійні помилки, виграла 6 з 10 геймів на своїй подачі.

Довідка: Ле́ся Цуре́нко (30 травня 1989) — українська тенісистка-професіонал. Народилася у смт. Володимирець Рівненської області, Україна. У професіональному тенісі з 2007 року. Володарка шести титулів ITF у одиночному розряді. Свою першу перемогу в турнірі WTA Леся здобула на Istanbul Cup 2015, другу на Guangzhou International Women's Open 2016, третю — на Abierto Mexicano TELCEL 2017, четверту — на Abierto Mexicano TELCEL 2018. Найбільшим успіхом Цуренко на турнірах Великого шолома став вихід чвертьфіналу Відкритого чемпіонату США 2018. Представляючи Україну в Кубку Федерації, Цуренко здобула 14 перемог при 14 поразках.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді
Українка уперше в кар'єрі програла британці Джоанні Конті. Матч тривав більше двох годин.
Позиції українських тенісисток після Олімпіади: Світоліна повернулася до топ-5 Позиції українських тенісисток після Олімпіади: Світоліна повернулася до топ-5
Попри втрачені очки на Олімпіаді у Токіо, Світоліній вдалося піднятися в рейтингу. Наразі вона входить в  топ-5 найкращих тенісисток світу.
Українська тенісистка Марта Костюк вперше вийшла у четвертий раунд турніру Великого шлему Українська тенісистка Марта Костюк вперше вийшла у четвертий раунд турніру Великого шлему
Українська тенісистка Марта Костюк тріумфально вийшла до четвертого кола змагань "Ролан Гаррос-2021" й перемогла свою російську суперницю з рахунком 6:1, 6:2.
Loading...
Load next