Головні новини за 29 жовтня: новий антирекорд захворюваності на коронавірус, Україна в "зеленому списку" ЄС, Кива і державна зрада

Головні новини за 29 жовтня: новий антирекорд захворюваності на коронавірус, Україна в "зеленому списку" ЄС, Кива і державна зрада

В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19

За добу 28 жовтня 2021 року в Україні зафіксовано понад 26 тисяч нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 - це новий антирекорд захворюваності за весь період пандемії.

ЄС залишив Україну в "зеленому списку": куди можна їхати подорожувати

Європейський союз, мінімум на два тижні, залишив Україну у списку країн, відпочивальники якої, зможуть перетнути кордон європейських країн у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби нового типу.

Проти Киви відкрито кримінальне провадження за державну зраду - партія "Удар"

Стосовно народного депутата Іллі Киви, який опублікував привітальне відеозвернення до Путіна, відкрито кримінальне провадження за статтею 111 Кримінального кодексу України – «Державна зрада».

Протиріччя у твердженнях: чи повернуть Саакашвілі в Україну

Нардепка Юлія Клименко заявила, що між Києвом і Тбілісі проводять переговори стосовно повернення експрезидента Грузії до України — МЗС Грузії спростовує цю заяву.

На з'їзді фракції "Слуга народу" вирішать, чи позбавляти Разумкова мандата

Олександр Корнієнко заявив, що рішення щодо можливого позбавлення мандата буде ухвалюватися в залежності від подальших голосувань Разумкова за ті чи інші питання.

Вперше в історії тенісу: українки встановили національний рекорд у WTA

Одразу три українки будуть боротися за вихід до півфіналу. Рекорд було встановлено в Румунії, проте ще одна українка повторила досягнення партнерок за командою в іншій країні.

Читайте також
Україна залишається у «зеленому» списку ЄС щодо подорожей поточного тижня Україна залишається у «зеленому» списку ЄС щодо подорожей поточного тижня
Україна входить у список країн, які можуть ще вільно переписуватись територією Євросоюзу.
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Loading...
Load next