Смертельна аварія у Харкові: пасажирка розповіла, хто був за кермом Infiniti

Смертельна аварія у Харкові: пасажирка розповіла, хто був за кермом Infiniti
Мати 16-дівчини спростували чутки, що вони з Миколою Харківським перебували у відносинах.

16-річна пасажирка Infifniti, що потрапила в ДТП у Харкові, розповіла, що за кермом автомобіля перебував Микола Харківський, - про це розповіла  мати Єлизавети Наталія Дусик  повідомляє Newsroom.

За її словами, того вечора дочка сиділа на передньому пасажирському сидінні Infifniti, ззаду були її друзі - Михайло і Валерій. За кермом був 16-річний Харківський.

Звичайно, за кермом був він. Ми навіть написали свідчення. Вона сиділа попереду на пасажирському сидінні поруч з ним, - розповіла Наталія Дусик.

Постраждала в ДТП дала свідчення 
Фото: Харків 1654

Сьогодні Єлизавету перевели в обласну лікарню. У неї перелом ноги. Жінка зазначила, що її дочка не перебувала у відносинах з Миколою.

Він їй ніякий не хлопець, як пишуть. Через це їй приходять погрози. Люди думають, що аварію спровокував її хлопець, тому бажають їй смерті. При цьому ні сам Микола, ні його сім'я на контакт не виходили й нічого не просили. Ні допомоги, ні погроз від них не було, - наголосила мати Єлизавети.

Нагадаймо, автопригода сталася  26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської. 16-річний водій Інфініті  намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною Шевроле. Внаслідок аварії 58-річний водій Шевроле загинув на місці, троє пасажирів  Інфініті – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина із важкими травмами доставлені до лікарні. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
Loading...
Load next