На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів

На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів
З березня 2020 року, коли в Україні запровадили обмеження у зв’язку з COVID-19, правоохоронці склали 109 130 адміністративних протоколів за порушення правил карантину.

Зокрема йдеться про понад 19 тисяч протоколів стосовно працівників підприємств, установ, організацій та інших осіб, 14 тисяч протоколів стосовно водіїв транспортних засобів, 9 868 щодо керівників торговельних закладів та установ харчування, - деталізують правоохоронці МВС.

Окрім того, 4 770 протоколів склали щодо керівників розважальних закладів, об’єктів господарювання чи закладів харчування, що працювали після 22:00 години та понад 3 тисячі - щодо керівників підприємств, установ та організацій.

За порушення правил самоізоляції склали 3 553 адміністративні протоколи.

Зазначається, що наразі понад 16 тисяч правоохоронців залучили до заходів для запобігання поширенню коронавірусу та посилення публічної безпеки й порядку на території держави.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Українців можуть відсторонити від роботи без вакцинації: хто потрапляє у цей список професій Українців можуть відсторонити від роботи без вакцинації: хто потрапляє у цей список професій
З 8 листопада набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я “Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням”.
Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату
"Червона" зона скорочується до двох областей.
За добу в аеропорті "Бориспіль" знайдено 17 підроблених COVID-документів За добу в аеропорті "Бориспіль" знайдено 17 підроблених COVID-документів
4 листопада на території аеропорту «Бориспіль» у 17 осіб виявили документи про вакцинацію, що можуть містити ознаки підробки.
Loading...
Load next