Президентські стипендії для 8 спортсменів та 10 тренерів Львівщини

Президентські стипендії для 8 спортсменів та 10 тренерів Львівщини
Відповідне рішення схвалили на засіданні Кабінету Міністрів України.

За медалі Олімпійських Ігор та чемпіонатів Європи і світу талановитим та перспективним спортсменам призначили президентські стипендії. Повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Нарахування за Олімпійські Ігри поділяються так:

  • за друге місце стипендія у розмірі 37 215 грн отримає велосипедистка Олена Старікова;
  • за третє місце винагороди у розмірі по 34 734 грн отримають Станіслава Горуна та Алла Черкасова. Премії чекають і на тренерів атлетів Євгена Болібруха та Антона Нікуліна. 

Призерам Олімпійських ігор стипендії виплачуватимуть впродовж двох років.

За досягнення на чемпіонаті Європи винагороди розподіляються наступним чином:

  • за друге місце премію у розмірі 19 848 грн отримає Георгій Іваницький. Нагороди чекають і на його тренерів Тетяну Образцову та Василя Ткачека;
  • за друге місце на чемпіонаті світу серед молоді премію у розмірі 17 367 грн отримає важкоатлет Богдан Гоза і тренер Богдана Андрій Гентош;
  • за третє місце винагороду у розмірі 14 886 грн отримають лучниці Варвара Ілляш та Жанна Наумова, тренерки Світлана Колядніцева та Марія Гавелко;  борчиня Оксана Чудик та її тренери Степан Ткачишин та Олександр Раковський. Тренер борчині Марії Винник, Орест Скобельський.

Призерам чемпіонату Європи стипендії виплачуватимуть один рік.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Україна завершила виступ на Олімпіаді-2020: збірна завоювала 19 медалей Україна завершила виступ на Олімпіаді-2020: збірна завоювала 19 медалей
На Олімпійські Ігри Україна попередньо делегувала 158 спортсменів. Це була найменша кількість атлетів в українській історії на Олімпіадах.
Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам
Українські спортсмени отримають за здобуті у Токіо нагороди від 55 до 125 тисяч доларів за підсумками змагань.
Олімпійські зустрічі 2020: лучниця Марченко поділилася враженнями від виступу у Токіо (відео) Олімпійські зустрічі 2020: лучниця Марченко поділилася враженнями від виступу у Токіо (відео)
Чемпіонка Європи зі стрільби з лука Вероніка Марченко поділилася своїм одкровенням про відразу до спорту. Проаналізувала попередню Олімпіаду-2016 та цьогорічні Ігри. Розповіла у яких умовах проживали українські спортсмени під час змагань у Токіо. Також згадала про те, чи планує брати участь у наступній Олімпіаді в Парижі.
Loading...
Load next