Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)

Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)
Торгово-розважальний центр Respublika Park відкрили у Києві.

12 листопада відкрили Respublika Park, він розташований біля станції метро «Теремки».

Фото: The Village Україна

Замість гучних заходів на честь відкриття адміністрація вирішила спрямувати кошти на допомогу Київській міській клінічній лікарні №10 у боротьбі з COVID-19. Про це повідомляють на офіційній Facebook-сторінці торговельно-розважального центру.

Наша команда, після консультацій з лікарнею, придбала медичне обладнання, необхідне для надання допомоги пацієнтам з хворобою COVID-19. Це – кисневі балони, маски повнолицьові для неінвазивної вентиляції, пульсоксиметри, дозатори лікувальних речовин та інше. Разом ми сильніші. Бережіть себе та близьких, – закликала гендиректорка Respublika Park  Юлія Щаслива.

Чому Respublika Park один з найбільших та разючих? 

  • загальна площа становить 300 000 м², орендна – 135 000 м²;
Фото: The Village Україна
  • громадська зона «Оазис» із парком рослин у 2000 кв.м;
  • інноваційний digital-парк розваг Neopolis, перша в Україні аеродинамічна труба заввишки близько 20 м;
  • 500+ магазинів;
  • 50 ресторанів;
  • критий паркінг розрахований на 3500 машиномісць.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео) "За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео)
Номер у готелі в якому відпочивала донька глави бойовиків "ДНР" коштує близько трьох тисяч доларів. Зокрема, сам ж відпочинок обійшовся для дівчини чи скоріш для її батька в 7-8 тисяч доларів.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини
"Квіти України", яку нещодавно намагалися знести визнали об’єктом культурної спадщини Києва та тепер охоронятимуть.
Loading...
Load next