"За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео)

"За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео)
Номер у готелі в якому відпочивала донька глави бойовиків "ДНР" коштує близько трьох тисяч доларів. Зокрема, сам ж відпочинок обійшовся для дівчини чи скоріш для її батька в 7-8 тисяч доларів.

Донька ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна, Ілона відпочила на елітному курорті в Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах. Дівчина активно висвітлювала свій відпочинок у соцмережах чим неабияк обурила користувачів, які нагадали, що мешканці окупованої території виживають на жебрацькі зарплати, а Пушилін, його родина та оточення мають розкішне життя. 

Так, на численних історіях, які Ілона публікувала на своїй сторінці в Instagram помітно, як 17-річна дівчина позує у купальнику на узбережжі Перської затоки, на яхті, під час катання на сноуборді на піщаних дюнах.

За даними ресурсу, номери в готелі, де відпочиває дочка "глави республіки" коштують по $3 тис., а сам відпочинок обходиться в $7-8 тисяч, - повідомляє донецьке видання DonPress.

Окрім цього також стало відомо, що донька ватажка бойовиків відпочила в Дубаї "за рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей"

Дорогі яхти, машини і брендові речі, життя на повну котушку і повні кишені народних грошей. Судячи з фото Ілони, створюється враження, що єдина проблема дівчинки полягає тільки в тому, як витратити зайву тисячу доларів. Пушилін міг би і пояснити своїй дитині, що розкішний спосіб життя несе й певну відповідальність, - обурюються жителі окупованих територій.

 

Відео ТСН

Читайте також
Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото) Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)
Торгово-розважальний центр Respublika Park відкрили у Києві.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Loading...
Load next