Кінорежисер Шон Пенн приїхав на Донбас: він зніматиме документальний фільм про Україну (фото)

Кінорежисер Шон Пенн приїхав на Донбас: він зніматиме документальний фільм про Україну (фото)
Основний задум майбутнього фільму — розповісти широкому загалу про події, які зараз відбуваються в нашій країні.

Відомий американський кінорежисер та актор Шон Пенн, в рамках свого візиту, вперше відвідав Україну. Про це повідомили на фейсбук-сторінці ООС.

Фото: ООС

У творчій співпраці з українською продюсерською групою володар двох "Оскарів" планує зняти документальний фільм про Україну. Основний задум — розповісти широкому загалу про події, які зараз відбуваються в нашій країні.

Побачити на власні очі наслідки російської агресії Шон Пенн зміг відвідавши один з населених пунктів Приазов'я, який чи не найбільше відчув на собі всю силу "братської" любові прихильників кремлівської експансії, йдеться в повідомленні.

Фото: ООС

За час візиту режисер мав нагоду поспілкуватися з українськими військовослужбовцями, які сьогодні, в складі одного із підрозділів Збройних сил України, боронять українські землі та дають гідну відсіч ворогу.

Дещо несподіваним для американської делегації стало те, що значний відсоток українських військовослужбовців — жінки, які не просто служать в лавах Збройних Сил України, а на рівні з усіма виконують бойові завдання та керують бойовими підрозділами безпосередньо на лінії зіткнення, - зазначено в повідомленні.

Фото: ООС

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова
На окупованому Донбасі 258 українців зникли безвісти, у тому числі 67 військовослужбовців та резервістів.
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Loading...
Load next