Українець став найкращим кіберспортсменом року у світі за версією "Еsports Awards"

Українець став найкращим кіберспортсменом року у світі за версією "Еsports Awards"
Гравці команди NAVI перемогли у двох номінаціях "Кіберспортсмен року на ПК", та "Найкращий новачок року серед гравців на ПК".

Українські гравці команди “Natus Vincere” (NAVI) з “CS:GO”: Олександр “s1mple” Костильов та Валерій “B1t” Ваховський стали лауреатами премії “Esports Awards”, повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на сайт "Navi.gg".

Олександр «s1mple» Костильов на церемонії вручення премії Esports Awards 2021 отримав нагороду "Кіберспортсмен року на ПК".

Представника команди NAVI за CS:GO Валерія "b1t" Ваховського було визнано найкращим новачком 2021 року серед гравців на ПК за версією "Esports Awards".

Церемонія нагородження "Esports Awards" відбулася в Арлінгтоні (США).

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Виграла у серії пенальті: Італія стала переможцем цьогорічного Євро-2020 Виграла у серії пенальті: Італія стала переможцем цьогорічного Євро-2020
Збірна Англії хоч і вперше зіграла у фіналі Європейського чемпіонату з футболу, проте виграти все ж таки його не змогла. Команда Італії в серії пенальті переграла Англію та виграла цьогорічне Євро.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки
Катерина Павленко, яка є солісткою колективу Go_A, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, що переміг на цьогорічному пісенному конкурсі.
Loading...
Load next