Талібан заборонив жінкам зніматись у телевізійних драмах

Талібан заборонив жінкам зніматись у телевізійних драмах
Такі правила для телеканалів запровадив Талібан.

Жінкам в Афганістані заборонили зніматися в телевізійних драмах згідно з новими правилами, введеними урядом Талібану. Повідомляє BBC.

Жінкам-журналісткам і ведучим також наказали носити на екрані хустки, хоча в інструкціях не зазначено, який тип покриття використовувати.

Деякі правила є нечіткими і підлягають тлумаченню, - кажуть журналісти.

Нагадаємо, що зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан. Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.

Злата Ноовсельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео) Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео)
Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян.
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Міноборони повідомило, що вагітних та жінок з малолітніми дітьми також візьмуть на військовий облік Міноборони повідомило, що вагітних та жінок з малолітніми дітьми також візьмуть на військовий облік
Зміни до закону розширюють можливості щодо взяття на облік жінок інших спеціальностей та професій.
Loading...
Load next